A raffaelohoz aza tejpor kell amit kávéba is lehet tenni, vagy van olyan ami külön sütihez kell?
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami konyhatünder ezert nem tudom!Tudom most van aki jòt nevetett ezen a kerdesen de nem baj:)köszönöm elöre is a vàlaszt!:)2013. márc. 26. 14:10
3/9 anonim válasza:
Nincs külön tejpor a kávékhoz és külön tejpor a sütikhez.
Boltban tejpor néven keresd, azt vedd hozzá!
De ne Completát vegyél!
4/9 A kérdező kommentje:
Németirszágba élek szoval a magyart hiàba is nézem!èn is néztem neten és onnan gondoltam hogy olyan kávés tejpor kell hozzà!akkor most mien kell hozzà?:D
2013. márc. 26. 14:26
5/9 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy németül, hogy van a tejpor, de a lényeg, hogy ne Complettát, vagy bármi más "kávéfehérítőt" vegyél, hanem kifejezetten tejport.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
Sovány tejport keress, a kávéba való instant porok nem jók.
8/9 anonim válasza:
Milchpulver németül. ezen a néven keresd az jó lesz a raffaellóhoz.
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindednkinek!!!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 26. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!