A krémpor kávéba meg a tejpor nem ugyanaz, igaz?
Próbáltam melegíteni a krémport kevés tejjel, vajjal,és egyáltalán nem sűrűsödött be,hanem még hígabb lett.
Még egy kérdés:A sűrített tejnek még nem járt le a szavatossága, de már nagyon régen vettem, több hónapja nyitottam ki és azóta hűtőben tárolom.Vajon még jó, felhasználhatom?
A sűrített tejet felbontottad már? Ha igen, akkor valószínűleg nem jó, mert felbontás után már nem érvényes rá az a szavatosság. De ha nem lett még felbontva, nyugodtan felhasználhatod.
Mit akarsz csinálni? Recept volt hozzá?
A kávékrémpor nem ugyanaz, mint a tejpor, nem lehet vele helyettesíteni.
A felbontott sűrített tej hónapok múlva is jó, ha hűtőben volt. ha nincs sárga beszáradás a kupaknál, és nincs buggyant szaga, íze, akkor használható.A kóstolás a legbiztosabb, ha semmi furát nem érzel, akkor nyugodtan használd el.
(kollegám anno 2 hónapig használta a sűrített tejet a napi 1 kávéjába, mert addig tartott neki. utána vett újat. hűtőben volt, soha nem romlott meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!