Mi a különbség a tejpor és a kávé krém por között? Esetleg ugyanaz?
Figyelt kérdés
Van egy házi csoki receptem, ahhoz kéne tejpor, vajon jó lenne bele a kávé krém por? Köszi!:)2009. nov. 15. 14:03
1/2 anonim válasza:
A kávé krém por általában kisebb zsírtartalmú mint a tejpor. Nézd meg az összetevőit. Ha nem akar összeállni (a csokihoz sok zsiradék kell) akkor pótold, ha nincs más akkor vajjal. (Ne margarinnal)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi, akkor neki állok vele majd :)
2009. nov. 15. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!