Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Asszonyok, tejberizsát hogy...

Asszonyok, tejberizsát hogy szoktátok elkészíteni?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 16. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
69%
Kedves utolso, ha mar megszolsz masokat, akkor arra is odafigyelhetnel, hogy a rizs rovid i.
2014. szept. 22. 18:18
 12/14 anonim válasza:
29%
Szelintem meg lizs.
2014. okt. 13. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
25%
nőni helyett NŐLNI? meg add ide helyett ODA? te beszélni sem tudsz, nehogy már kikérd magadnak, hogy kijavítanak!!! ez nem attól függ, hol élsz, mert ezek Borsodban is, meg mindenhol máshol egyaránt HELYTELENEK!!!
2017. nov. 26. 10:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is vízben kezdem el főzni, annyit öntök rá, ami épp ellepi. Ha elkezd duzzadni, és már majdnem elfogy a víz alóla, akkor öntöm fel kétszer annyi tejjel, amennyi a rizs szárazon volt. Forrás után kevergetem, amíg sűrűsödni kezd, aztán elzárom alatta a gázt, és lefedve hagyom még úgy 10-15 percig. Kövezzetek meg, gyorsrizsből (természetesen a zacskóból kiöntve) csináltam már mikróban is, úgy néhány perc alatt megvan.
2017. nov. 26. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!