Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Római tálba töltött káposzta...

Római tálba töltött káposzta (ami levélbe van csavarva)? Receptre lenne szükségem

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 00:39
 1/3 anonim válasza:

[link]


ez jó lesz?

2009. dec. 21. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

1 kg vegyes orolt hus mert a sertes tul zsiros ,2 kozepes fej hagymat aprora vagok es keves olajon uvegesre piritom , hagyom kihulni majd hozzaadom a hushoz , sozom , borsozom es hozzaadok 2-3 mareknyi rizset.Ezt jol osszedolgozom es beletoltom a leorozott(megpucolt) kaposzta levelekbe.Keszitek vagott kaposztat aminek a felet az edeny aljaba teszem es erre rakom majd ra a toltelekeket.En ugy szoktam hogy az edeny kozepebe belerakom a hust(altalaban fustolt csulok) es korbe rakom a toltelekeket.lehet rakni tobb sort egymasra es a tetejere is rakok vagott kaposztat.Felontom vizzel hogy teljesen ellepje es lassu tuzon megfozom.Amikor a tetejen a vagott megpuhult kesz van a tobbi is.

Altalaban agyagedenyben fozom nagyon lassu tuzon es kb 6 ora alatt fo meg teljesen.Romai talban is ugyanugy kell kesziteni, a talat hasznalat elott 20 percre hideg vizbe aztatom.

Talalaskor tejfolet szoktunk tenni ra.

2009. dec. 21. 08:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!! Remélem finomabb lesz, mint fazékban.
2009. dec. 21. 21:08

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!