Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell olyan csokiöntetet...

Hogyan kell olyan csokiöntetet csinálni, ami nem szilárdul meg?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 11. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, te hogyan csinálod, de tegyél bele több folyadékot, mint ami a receptedben van.
2014. ápr. 11. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet kapni olyan mint a puding, tasakos, öntet, az híg marad!

(palacsintára is az jó.)

2014. ápr. 11. 19:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kell vajat, margarint tenni bele, ami megszilárdul.

Nem tudom mire akarod használni. Én szoktam tejbegrízre csinálni olyan kevercset, hogy 2 kanál keserű kakaóporba teszek 1-2 kanál porcukrot,igen kevés langyos vízzel felengedem és felfőzöm.Ezt löttyintem a tejbegrízre.

2014. ápr. 11. 19:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem a vajtól lesz szilárd, a keményítő/pudingpor szintén megszilárdítja. Vagy több tejet teszel hozzá, vagy kevesebb keményítőt/lisztet/darát/pudingport. Vagy nem várod meg hogy megszilárduljon a puding.
2014. ápr. 11. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim válasza:
Tegyél az olvasztott csokihoz olajat, így nem fog ugyanolyan keményre visszaszilárdulni, ha kihűlt. Minél hígabbra szeretnéd, annál több olajat tegyél hozzá.
2014. ápr. 25. 21:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!