Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Karácsonyra házi csokit...

Karácsonyra házi csokit készítek és már egy egész napja áll kint a teraszon (a recept csak 12 órát ír) de nem szilárdul meg. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen összetevőkből csináltad? Attól tartok, a legfontosabbat kihagytad...
2012. dec. 22. 09:58
 2/10 A kérdező kommentje:

32dkg cukor, 8dkg vaj, 1dl víz, 400g tejpor, 1,5ek kakaó!!

De már mind1 mert már díszítve is van de ennek már annyi?! nem lehet valahogy megszilárdítani?

2012. dec. 22. 10:05
 3/10 anonim ***** válasza:
46%
Kicsit furcsa ez a recept nekem. Kakaóból csokit?
2012. dec. 22. 10:10
 4/10 A kérdező kommentje:

a cukrot el kell keverni a kakaóval és a vízzel és igy kell szirupot főzni. ha ez megvan bele kell tenni a vajat és addig kavarni amíg el nem olvad benne! ha megvan szépen apránként bele kell kavarni a tejport és amikor készen van és csomómentesre elkavartam a port akkor egy kialufóliázott tálcába/tepsibe önteni és várni 10-12 órát majd lehet szeletelni.

Az enyém már egy egész napot állt de nem szilárd!

Mit tegyek segítsetek légyszi!

2012. dec. 22. 10:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem víz egyáltalán nem kell bele! Pláne ennyi. Azonkívül a kakaó meg kevés. Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni, legfeljebb ujra felmelegíted, elpárologtatod belőle a vizet, teszel bele még cukrot és kakaót. De nem biztos, hogy érdemes vele vesződni, legfeljebb megeszitek kanállal!
2012. dec. 22. 11:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Rakd a hűtőbe!
2012. dec. 22. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Somlói galuskának még fel tudod használni????
2012. dec. 22. 11:51
 8/10 A kérdező kommentje:
de már fel van díszítve aszalt gyümölcsökkel és mandulával!
2012. dec. 22. 12:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát, tedd a hűtőbe, hátha, de ha nagyon nem akarja az igazát, süsd meg, és lesz egy kis finom süti:-)
2012. dec. 22. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok!

Szedd le, szedd ki róla-belőle a gyümiket, (mosd meg), a csokit használd fel akár somlóinak, akár palacsinta-tésztába tölteléknek, stb. A gyümiket a tetejükre rakhatod dísznek, kárba nem vész!

2012. dec. 22. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!