Karácsonyra házi csokit készítek és már egy egész napja áll kint a teraszon (a recept csak 12 órát ír) de nem szilárdul meg. Mit tehetnék?
32dkg cukor, 8dkg vaj, 1dl víz, 400g tejpor, 1,5ek kakaó!!
De már mind1 mert már díszítve is van de ennek már annyi?! nem lehet valahogy megszilárdítani?
a cukrot el kell keverni a kakaóval és a vízzel és igy kell szirupot főzni. ha ez megvan bele kell tenni a vajat és addig kavarni amíg el nem olvad benne! ha megvan szépen apránként bele kell kavarni a tejport és amikor készen van és csomómentesre elkavartam a port akkor egy kialufóliázott tálcába/tepsibe önteni és várni 10-12 órát majd lehet szeletelni.
Az enyém már egy egész napot állt de nem szilárd!
Mit tegyek segítsetek légyszi!
7-es vagyok!
Szedd le, szedd ki róla-belőle a gyümiket, (mosd meg), a csokit használd fel akár somlóinak, akár palacsinta-tésztába tölteléknek, stb. A gyümiket a tetejükre rakhatod dísznek, kárba nem vész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!