Hogy lehet olyan folyós karamellát készíteni, ami nem szilárdul meg a fagyin sem? Mint például a Mc Donald's-os. Vagy az mű?
Figyelt kérdés
köszi2013. aug. 28. 16:32
1/2 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem írni, hogy tejszínt, vajat is tettem bele, de amint ráccsorgattam a fagyimra, kőkemény lett... :(
2013. aug. 28. 16:34
2/2 anonim válasza:
Csinálj dulce de leche-t. Van bonyolult recept is, de íme egy tök egyszerű:
Tubusos sűrített tej (én négyből csináltam és tisztességes adag lett belőle), nyomd ki egy hőálló tálba, fedd le. Állítsd vízfürdőbe és be a sütőbe. Időnként kevergesd meg. Ha karamellszínű lesz, kész van. Egyszerűen isteni, és szerintem folyós marad a fagyin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!