Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A nyúlós barna karamellát...

A nyúlós barna karamellát (mint ami pl. a csokikban van) azt hogy kell készíteni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 12:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Karamellizálod a cukrot, aztán tejszínt öntesz hozzá. Ekkor fröcsög és a karamell megszilárdul. Addig kell kis lángon kevergetni, amíg a karamell feloldódik.
2012. máj. 22. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Tejszín? Azt hittem valami margarin kell hozzá. De jó, hogy megkérdeztem. Köszönöm a válaszod.
2012. máj. 22. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Van tejszínnel készülő is és vajjal készülő is, az a vajkaramella.


Tessék, itt találhatsz karamell recepteket:


[link]

2012. máj. 22. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. máj. 22. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
2012. máj. 22. 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!