A nyúlós barna karamellát (mint ami pl. a csokikban van) azt hogy kell készíteni?
Figyelt kérdés
2012. máj. 22. 12:23
1/5 anonim válasza:
Karamellizálod a cukrot, aztán tejszínt öntesz hozzá. Ekkor fröcsög és a karamell megszilárdul. Addig kell kis lángon kevergetni, amíg a karamell feloldódik.
2/5 A kérdező kommentje:
Tejszín? Azt hittem valami margarin kell hozzá. De jó, hogy megkérdeztem. Köszönöm a válaszod.
2012. máj. 22. 12:31
3/5 anonim válasza:
Van tejszínnel készülő is és vajjal készülő is, az a vajkaramella.
Tessék, itt találhatsz karamell recepteket:
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. máj. 22. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!