Barna mártást hogyan kell készíteni?
olvasztasz cukrot kicsit világosra,,,leveszed a tűzhelyről,,lisztet bele,,,fokhagyma és kicsit vissza a tűzhelyre....utána hideg vizet rá és vársz még a cukor felolvad. Ez a barna rántás!
Ebből készítheted a mártást. Sárgarépa ,petrezselyem,zeller stb.. apróra reszelve. babér ,fűszerek ízlés szerint só esetleg mustár,,
Ha van botmixered vagy akkor jobb ha nem főzöd szét.
Van úgy,hogy lereszelem.Ha vannak benne darabok az nem baj.
A barnamártás próbált szakácsoknak is komyoly feladat!hosszadalmas , és igen nagy hozzáértés szükségeltetik.
a kedves válaszoló egy vadasmártás szerűséget ajánlott
a kérdezőnek, bár a jó szándéka kétségtelen...:)
kedves kérdező, keress rá a barnamártásra, és megtudod , milyen az igazi.
Igen többféle barna mártás van,de az alapja a barna rántás amit leírtam.
28 éve szakács vagyok Baján. Régen hajón dolgoztam amikor fiatalabb voltam,,már inkább csak esküvőkön ,rendezvényeken dolgozom szívesen. A pénz is több a munka is kevesebb :)
oké, azért remélem nem bántottalak meg:))
minden jót és Boldog Új Évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!