Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen köret illene ehhez a...

Milyen köret illene ehhez a recepthez?

Figyelt kérdés

[link]

Valami zöldség is kellene melle mindenképpen.

2014. ápr. 10. 08:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez egy szaftos étel, így szerintem a rizs lenne legjobb hozzá, de sült burgonyával, vagy tésztával is el tudom képzelni, esetleg tócsnival is finom lehet. Zöldséget ehhez nem adnék, de párolhatsz mellé bármilyet kis vajon megforgatva.
2014. ápr. 10. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

grillezett zöldsgek. padlizsán ,cukkini, paradicsom

de nekem friss zöld salátával is jöhetne

a mártás miatt steak burgonyát is el tudok képzelni mellé vagy zöldséges bulgur.

2014. ápr. 10. 08:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Krumplikrokettel tálalnám, valamint ha szeretném valami zöldséggel kombinálni, a recepten változtatnék, és magát a bazsalikommártást készíteném zöldségesen.

Szerintem ehhez se a grillezett zöldség, se a saláta nem illik igazán.

2014. ápr. 10. 09:11
 4/8 A kérdező kommentje:
De milyen zöldséget passzol a bazsalikom? En eddig csak paradicsom hoz használtam.....
2014. ápr. 10. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Amiket korábban is írtak, paradicsom, padlizsán, cukkini, esetleg tök vagy karalábé. Részemről rizst készítenék esetleg nokedlit vagy gnocchit.
2014. ápr. 10. 09:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A bazsalikom minden olaszos ételben megtalálható zöldséghez illik.

[link]

Ezt találtam, szerintem ugyanaz amit Te készítesz, csak itt alapból ki van egészítve zöldséggel.

Amúgy még mindig a krokettre szavazok :)

2014. ápr. 10. 10:31
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2014. ápr. 10. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Krokett szerintem is, amit csinálhatsz zöldségekből is. Nagyon finom zellerből, cukkiniből, gombából , de gyakorlatilag bármilyen párolt zöldségből.

A bazsalikomos szósz mindegyikhez passzol.

2014. ápr. 10. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!