Szerintetek ehhez milyen köret jó?
Figyelt kérdés
Vagy kell e egyáltalán vagy csak valami mártogatós dolgot csináljak? vagy maga ez a köret? Nagyon tetszik de nem tudom hogy mivel csináljam. Ötletek?
2012. jún. 18. 21:56
1/10 anonim válasza:
Ehhez szerintem nem kell semmi, legfeljebb valami salátát tudnék elképzelni, de az sem fontos.
2/10 anonim válasza:
Ez biztos finom:)Én tejfölös uborkasalátát ennék hozzá:)
3/10 anonim válasza:
Én rendeltem ilyet a vegafutártól, főzelékkel (pl. paradicsomos káposzta) szállították, ez volt a vega feltét (sonka nélkül). Önmagában elég fojtós, száraz lett volna.
4/10 anonim válasza:
joghurtos petrezselyemszósz
tejszínes kapormártás
fokhagymás spenótmártás
fűszeres paradicsomszósz
majonézes kukorica
különféle saláták
franciasaláta
paradicsomsaláta
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez magában is jó.
Esetleg egy kis párolt-zöldséget adnék hozzá köretnek.
6/10 anonim válasza:
Sajt-mártást vagy tejfölös-fokhagymás mártást készítenék hozzá.
Ha a belsejéből a gombát kihagyod (ha marad a gombócból, biztonságosabban tárolható), másrészt akkor készíthetsz mellé akár egy gombamártást is.
7/10 anonim válasza:
Én valami kompótot képzelnék el mellé.
8/10 anonim válasza:
Variációk egy témára.
De tök jó mindegyik! :)))
9/10 anonim válasza:
Fokhagymás-kapros-tejföllel is finom lenne.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2012. jún. 20. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!