Milyen köret illik ehhez a húsételhez?
Figyelt kérdés
Sajtbundás sertéscsík
50 dkg sertéscomb, 2 tojás, 4 ek liszt, 1 dl tej, 1 csomag snidling,3 dkg trappistasajt, só, olaj a sütéshez.
A sertéscombot vékony csíkokra vágjuk és megsózzuk. A többi anyagból sűrű palacsintatésztát készítünk, melyben megforgatjuk a húscsíkokat és bő forró olajban kisütjük.
Valamint még az a kérdésem, hogy csak frissen lehet finom, vagy még holnap is jó ez az étel?
2010. dec. 6. 15:41
1/6 anonim válasza:
Sztem jó lesz holnap is. Én törtkrumplit és őszibarackbefőttet adnék hozzá.
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak frissen jó.
Köritésként vagy sült krumplit adnék, vagy esetlet párolt rizst, de akkor valami mártás is illene mellé (tartár vagy hasonló)
3/6 anonim válasza:
Mint minden étel frissen jó, de melegítve is fogyasztható.
4/6 anonim válasza:
ma 15:56-os: ebben tévedsz, sok olyan étel van, ami másnap, felmelegitve sokkal jobb, mert összeérnek az izek benne.
5/6 Offthewall válasza:
nagyon krémes burgonyapüre, sült hagymával megbolondítva, saját 5let, mennnyeeeeiiii
6/6 anonim válasza:
Szerintem is frissen jobb, mert nem hosszan sül át puhára, hanem hirtelen sül bő olajban. Ezek a hirtelen sültek hidegen megkeményednek. Mellé rizi-bizit csinálnék egy nagy tál kerti salátával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!