Szerintetek milyen lenne a gesztenyetorta marcipánnal a tetején? Illik hozzá?
Figyelt kérdés
Próbálta már valaki?2011. nov. 8. 13:31
1/7 anonim válasza:
Imádom a gesztenyét is és a marcipánt is :-) Szerintem összeillenek, bár nagyon tömény lesz a süti. Ha ezt nem bánod, akkor nyugodtan vond b marcipánnal.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2011. nov. 8. 14:12
3/7 anonim válasza:
Biztos finom.
Magát a krémet ne készítsd nagyon édesre, mert a marcipán eleve nagyon édes. így talán nem lesz túl édes a torta.
Arra figyelj, hogy a torta bevonásához vajas krémet használj (tejeset, pudingosat ne, mert azok 'megeszik' a marcipánt).
4/7 anonim válasza:
Esetleg a krémbe mehet egy kevés kandírozott citrushéj, meg egy pici rum.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!!
2011. nov. 8. 14:25
6/7 anonim válasza:
én csináltam már marcipános gesztenyetortát, de nem kívül volt marcipán, hanem a rétegek közt vékonyra nyújtva
a krém főzött krém volt gesztenyepürés-reszelt narancshéjas ízesítéssel, tejszínhabbal lazítva, kívülről tejszínhabbal volt habzsákból bevonva, a teteje kevés reszelt gesztenyepürével díszítve
nagyon szép és finom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!