Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lehet az, hogy az ember...

Mitől lehet az, hogy az ember megvesz pl. egy 2 kilós darab lapockát (vagy tarját), megsüti, és, mire megsül, már csak alig a fele, mint nyersen?

Figyelt kérdés
Szerintem, valahogy telítik a húst vízzel, mert sütéskor egy csomó víz keletkezik. Hogyan lehetne kivédeni, hogy az ember vizet vegyen hús áron?
2014. ápr. 9. 00:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kedves 10.kommentelő! Elmúltam 50 éves, egy étteremben főzök jó pár éve, úgy gondolom talán a pörkölt készítése nem jelent gondot..neked viszont jelenthetne a stílusod.
2014. ápr. 10. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!