Egy darab denevér szerű szárnynak mekkorának kell lennie ahhoz, hogy egy 168 cm magas izmos 80 kg súlyú ember kicsit nehézkesen de feltudjon szálni a levegőbe?
Tegyük fel,hogy van hozzá elég ereje az illetőnek.
...........
Nem vagyok okos ember de iszonyat jó ötletem támadt.
És hiszem,hogy lehetséges úgy ahogy gondolom.
De ezt nem merem itt leírni nehogy elcsórják az ötletem.
:-)
Kár,hogy buta vagyok matekból,meg kár,hogy nem értek az electronikához,mechanikához.Ha jól nyomnám ezeket tuti megcsinálnám még ha beledöglôk is.
Nem, nem lehetséges.
Csak nézd meg egy apró denevérnek milyen hatalmas szárnyai vannak, és a tömeg/méret növekedésével nem egyenesen arányosan növekszik a befektetendô munka a repüléshez, hanem jóval meredekebben.
Akkor sem lehetséges ha a szárny alsó része nagyon forró levegőt áramoltatna ki magából?
Én nem hiszem el,hogy ez lehetetlen.
#1 korrektúl leírta.
Vagy hidd el neki, vagy olvass utána és győzz meg minket az ellenkezőjéről számításokkal!
Legalább 4-5 m^2 /db.
"Tegyük fel,hogy van hozzá elég ereje az illetőnek."
Nincs az a Herkules...
Ez csak úgy lehetséges ha Li-polymer akksival és nagyteljesítményű elektromos motorral rásegítesz az emberi erőre.
Fogadok hogy 5 éven belül előáll valaki a megvalósított eszközzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!