Honnan tudhatom hogy a mézeskalácsom megsült? Tűpróba?
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 20:34
1/2 anonim válasza:
én még sosem szurkáltam meg, vagy próbáltam a legszélsőt felszedni a papírról, mert szerintem a mézeskalács becsapós:
frissen kivéve puha, ha kicsit meghűl akkor bekeményedik
csak azt tudom mondani, hogy minimum fél cm vastagra nyújtsd a tésztát és egészen világosra süsd, még ne kezdjen el barnulni a széle.
én 200 fokon előmelegített sütőben kb 5-8 percig szoktam sütni (légkeveréses)
ha picit vékonyabb volt a tészta vagy túlsül, akkor nehezebben puhul meg. iylenkor dobozold vagy zacskózd be és dugj közé almát, mert így néhány nap alatt megpuhul a gyümölcs páratartalmától.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, remélem sikerülni fog!
2009. dec. 18. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!