Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Puha lesz a mézeskalácsom?

Puha lesz a mézeskalácsom?

Figyelt kérdés

Félek, hogy nem lesz puha. Még soha nem sütöttem mézeskalácsot, most fogok először ilyet csinálni. Úgy csinálom, ahogyan le van írva a mézeskalács fűszerkeverékre. kb. 2 nappal karácsony előtt. Szerintem 22-én, hogy addigra megpuhuljon. Puha lesz?

Anyukámékhoz is vinni akarok és anyóséknak is vinnék kóstolót. Vegyek még1 fűszerkeveréket és duplán csináljam az adagot? Mert attól is félek, hogy kevés lesz...


2010. dec. 16. 10:49
 1/1 anonim válasza:

Én azt mondom, próbáld ki ezt a receptet, a neve "rögtön puha mézeskalács"! :) Én most csináltam meg, és tényleg ehető, azonnal! Csinálj dupla adagot, ha sok kell, nekem ebből is egy egész dobozra való jött ki, függ a formák nagyságától is persze.


[link]

2010. dec. 16. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!