A barnarizst meddig, vagy hogy kell főzni, hogy puha legyen?
Figyelt kérdés
több,mint 1 órán keresztül főztem és még így is kemény lett a közepe2011. júl. 23. 14:54
1/5 anonim válasza:
pedig annyi elég szokottt lenni. Lefedve? vigyázni kell, könnyen leég. Az keménnyebb, mint a fehér, de azért ehető?
2/5 anonim válasza:
24 órán keresztül áztatni kell főzés előtt.
3/5 anonim válasza:
egy picit mindig "szálkás" lesz, sosem lesz olyan puha mint a fehér. de szokható
4/5 anonim válasza:
(kuktában 10', de vigyázat! nagyon sok vizet tenni, mert leég)
5/5 A kérdező kommentje:
áztatni nem áztattam,ez lesz a következő,köszönöm...a többi stimmel^^
2011. júl. 23. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!