Ha megsült a mézeskalácsom, akkor egyből ha kivettem tegyem bele a dobozba és fedjem le, vagy még várjak mig hül és utánna?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 12:40
1/3 anonim válasza:
Feltétlen várd meg, amig kihül, mert külöben csak begözöli a dobozt és meg fog penészedni. Tedd egy rácsra, és egy ruhaszalvétával letakarva hagyd teljesen kihülni, utána doobozold be.
2/3 anonim válasza:
A száraz jellegű süteményeket ki kell hűteni. Volt olyan aki azon panaszkodott hogy a hókiflin megolvadt a cukor persze melegen lezárta.
3/3 anonim válasza:
Tegyél a dobozba egy szelet almát, az puhán tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!