Nagyon kemény lett a mézeskalácsom, mibe tegyem, hogy puhuljon?
Figyelt kérdés
Most készítettem első alkalommal mézeskalácsot,és nagyon kemény lett:-(
Talán jövő karácsonyra csak megpuhul?:-)
2008. dec. 22. 14:11
1/6 anonim válasza:
ha beteszed a mikróba melegíteni akkor lehet hogy kicsit puhább lesz... nálunk ez szokott m működni
2/6 anonim válasza:
A mézeskalácsot 1-2 héttel karácsony elött szokták elkészíteni és beteszik zacsiba puhulni.Karácsony elött 1-2 nappal pedig díszítik a tojásfehérje mázzal.
Minden mézestészta kemény lesz sütés után,nem te rontottad el!!! :-)
Maszatka,a pék
3/6 anonim válasza:
Hali! nekem nagyim, és keresztanyum szokott minden évben mézeskalácsot csinálni, és ők mindig ilyen műanyag tetős dobozba szokták rakni!
Bea_angel
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
2008. dec. 22. 15:36
5/6 anonim válasza:
miután megsütöd,rakd tálba,rakj közé almaszeleteket és húzd be egy zacskóba.anyué már pár óra múlva nagyon finom puha!boldog karácsonyt!
6/6 anonim válasza:
a fém dobozt szokták még ajánlani a tároláshoz!az almás voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!