Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon kemény lett a mézeskalá...

Nagyon kemény lett a mézeskalácsom, mibe tegyem, hogy puhuljon?

Figyelt kérdés

Most készítettem első alkalommal mézeskalácsot,és nagyon kemény lett:-(

Talán jövő karácsonyra csak megpuhul?:-)


2008. dec. 22. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
ha beteszed a mikróba melegíteni akkor lehet hogy kicsit puhább lesz... nálunk ez szokott m működni
2008. dec. 22. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
92%

A mézeskalácsot 1-2 héttel karácsony elött szokták elkészíteni és beteszik zacsiba puhulni.Karácsony elött 1-2 nappal pedig díszítik a tojásfehérje mázzal.

Minden mézestészta kemény lesz sütés után,nem te rontottad el!!! :-)


Maszatka,a pék

2008. dec. 22. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
90%

Hali! nekem nagyim, és keresztanyum szokott minden évben mézeskalácsot csinálni, és ők mindig ilyen műanyag tetős dobozba szokták rakni!

Bea_angel

2008. dec. 22. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítségeteket!

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2008. dec. 22. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
miután megsütöd,rakd tálba,rakj közé almaszeleteket és húzd be egy zacskóba.anyué már pár óra múlva nagyon finom puha!boldog karácsonyt!
2008. dec. 22. 16:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
a fém dobozt szokták még ajánlani a tároláshoz!az almás voltam:)
2008. dec. 22. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!