Hogy süüsek Pontyot? Hogy ne legyen olyan száraz?
Figyelt kérdés
recepteket is írnátok? még sosem csináltam2009. dec. 18. 11:37
1/1 anonim válasza:
A hal alapjába véve száraz hús, tehát nem egy tocsogós oldalas... Éppen ez a különlegessége! Mi mondjuk pont ezért mindig majonézes krumpli salátával szoktuk fogyasztani. Felszeleteled olyan patkó alakú részekre, kicsit az átlagosnál (rántott hús) jobban besózod, esetleg halfűszerrel beszórod, bepanérolod, majd éppen úgy mint a csirkét simán kirántod. Semmi extra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!