Hol lehet ember formájú mézeskalácsszaggatót kapni? (olyat, mint ami a Shrekben is van)
Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 17:21
1/10 anonim válasza:
olyant én is nagyon régóta keresek!ha valaki megmondja annak köszönöm :)
2/10 anonim válasza:
Én sem tudok nagyon segíteni...
Nekem azt javasolták, hogy nézzem meg Tescoban, tavaly lehetett kapni olyan készletet, amiben volt ilyen forma is, de én most nem találtam. De hátha a hozzátok közel lévő Tescoban van még. (Állítólag színes, műanyag formák)
3/10 anonim válasza:
CSak azt nem értem, hogy-hogy nincsenek tele ilyen szaggatókkal a boltok. Pedig annyira kelendő lenne, abból kiindulva, hogy mennyien keresik.
4/10 anonim válasza:
Nekünk van olyan müanyag szaggató készletünk, de emberke nincs benne!
5/10 anonim válasza:
egy kis egy cm széles, 1 mm vastag alu lemezt kérj a bádogostól, vagy reklám-kivitelező irodában, vagy apudtól, és rajzold le az embert, és hajtogasd formára! Az illesztés szig. szalaggal! A mézeskalácsos barátnőm is így csinálja.
6/10 anonim válasza:
én kartonból kivágtam a formát és azt vágtam körül késsel a tésztában , és olyan lett mint az igazi. igaz kicsit macerásabb de nem olyan nagy dolog. amúgy külföldi oldalakról lehet rendelni.
7/10 anonim válasza:
Szia! emberformát még nem,de ülő cicaformát már sütöttem.
vastag kartonra rajzoltam, kivágtam és ezt rakosgattam a tésztára.éles hegyes, mindig liszte mártogatot késsel szépen ki tudtam vágni a cicaformájú sütiket.persze sokkal lassabban megy, mint kiszúró formával.De ha az ember különlegeset szeretne, megéri a fáradságot.
szerintem próbálkozzál Te is.ja, és mezeskalácstésztából készült.
Sok sikert.
üdv.-eri-
8/10 anonim válasza:
hát nem tudom ti hol néztétek, én készletben vettem háztartási boltban, és azóta is mindig látok! de Tescoban is láttam, meg Lidl-ben is
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. dec. 19. 19:05
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!