Hagymás rostélyos féleséget szeretnék csinálni sertéskarajból . Ti szoktatok, ha igen, hogyan csináljátok?
Jó ez a recept . csak annyi ,hogy felénk nem szoktak pardicsomot tenni a hagymához.
Nálam hagyma úgy készül ,hogy a hagymát vékony karikákra vágom. lisztbe forgatom bő forró oljban ropogosra sütöm. Egyszerre ne sok hagymát tegyél az oljba.
Sertés karajból még nem csináltam . de biztos jó lehet.
Ha most vennéd meg a húst hozzá akkor inkább tarját vegyél az nem száraz hanem kicsit szaftossab.
Nálunk ez a kedvenc:
Egy tepsit vékonyan kizsírozok. Ráterítek karikára vágott krumplit, megsózom. A tetejére a felszeletelt disznó húst. ( Vagy kicsontozott csirke felső combokat).
Erre sok karikára vágott hagymát teszek. Alá öntök egy pohár vizet. Házi tejfölt, vagy főzőtejszínt öntök bőven a tetejére. A tejfölt sózom, borsozom,bazsalikomot, vagy tárkonyt teszek hozzá. Alufóliával lefedem, és készre sütöm.
Hagymás rostélyos sertésből = lyoni sertésszelet
Van egy millió recept róla, itt az első a googleből: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!