Mindenhol mást írnak. A rostélyost át kell sütni vagy sem?
Figyelt kérdés
Steaket én is mediumon eszem úgy a legfinomabb. Holnap hagymás rostélyost készítek,ma bepácolom a rostélyost dijoni mustáros pácba.
Na most sok oldalon azt írják csak kérget pirítsak a húsnak,átsütni bűn stb,sok helyen meg vizet írnak meg hogy pároljam.
Nekem is jobban tetszene hogy csak 4-4 perc oldalanként,de a rostélyos megfelelő erre? Nem rágós?
Ti hogy készítenétek vagy szoktátok elkészíteni?
2013. máj. 27. 11:17
1/4 anonim válasza:
serpenyőben sütöm mindkét oldalát : kb olalanként 3-3 perc .
2/4 anonim válasza:
Én pár perc alatt átsütöm mindkét oldalát a húsnak! Nem párolom, hanem sütöm!
3/4 A kérdező kommentje:
Na körbejártam pár üzletet sehol se találtam rostélyost :(( Viszont hentesnél gyönyörű marhacombot találtam,sehol egy ín nagyon szép.
Így mit tegyek ezt már akkor muszáj átsütni? Nem akarom párolgatni,azt szeretném hogy jó ropogós legyen kívűlről,belül meg puha. Nekem nem baj ha véres belül, de combnál ezt lehet?
2013. máj. 27. 14:08
4/4 A kérdező kommentje:
És nagyon köszönöm eddigi segítségetek is!
2013. máj. 27. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!