Mit lehet főzni sóskából és spenótból tej nélkül?
Ha az elitkommandónak nem is tetszik, azért még írok egy receptet, bár az eddigieket a sárba taposták, mert aki trappistát fogyaszt, az "mélyszegény "...igaz, hogy lassan a 2000 ft-ot veri a nevezett sajt ára, így valóban egyre kevesebbek asztalára jut el még ez is...De az ország jobban teljesít és ez a lényeg...
Akkor, most a recept: sütünk 12 db sós palacsintát. a főtt spenótpüréhez hozzáadunk 3 tojássárgáját, 2 ek. tejfölt, 5 dkg TRAPPISTÁT reszelve, 10 dkg sonkát, vagy maradék felvágottat, valamint a tojások felvert habját. sóval borssal, fokhagymával ízesítjük a masszát.
egy zsiradékkal kikent kerek jénaiba rétegezzük a palacsintákat a spenótkrémmel megkenve. legfelül is spenót legyen. forró sütőben, 40-45 percig sütjük. amikor emelkedni kezd, akkor kész.
Kiborítjuk a formából, meglocsoljuk kevés tejföllel, és megszórjuk egy kis reszelt TRAPPISTÁVAL, majd mint a tortát, cikkekre vágva tálaljuk.
Üdv kedves kérdező, és, ha még érdekel pár spenótos recept, privátban is megírom szívesen, mert itt már lehetetlen mindenkinek tetsző válaszokat írni.
A gyk. ezen topikja lassan kifordul önmagából.
Most ne mondd már, hogy akinek évi 3-4.000 ft-ja van sajtra, az nem szegény basszus! Mert mi szerinted?!
Engem meg az idegesít fel, hogy csupa jószándékból, teljesen átlagos és normális recepteket írtunk, és kapjuk az ívet, hogy mekkora burzsujok vagyunk mert nem 300ft-ból tengődünk naponta, és telik normális kategóriájú élelmiszerre. Ha valaki filléres receptekre kíváncsi, akkor igenis írja le, ne azt szidja, aki megpróbált tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!