Disznóvágáskor hogyan készítjük a hagymás-sült-vért? Mit kell a vérrel kezdeni?
Figyelt kérdés
Van aki azt mondja abalében elő kell főzni, van aki csak forró vízbe teszi, van aki egyből süti. Mi a legjobb?2009. dec. 12. 21:42
11/11 anonim válasza:
A vízszínű levet savónak hívják.
Amúgy szerintem is nyersen jó megsütni a vért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!