Csalánteát úgy is lehet késziteni házilag, hogy az erdőben szedett csalán levelét megszáritsuk és leforrázzuk mindegy hogy milyen csalánból készitjük?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 16:37
1/3 anonim válasza:
Urtica dioica, nagy csalán.a legközismertebb változat.Csak nem "megszáritsuk", hanem megszárítjuk.
2/3 anonim válasza:
Itt megkapod a valaszt a kerdesedre: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!