A "semmiből" mit szoktatok sütni-főzni?
csázsár morzsa
krumplis tészta
palacsinta
diós tészta
tojás leves
rántotta
mákos tészta
tészta vagy rizs mindenféle maradék vagy fagyasztott zöldségekből készített ragufélével
így tényleg nehéz, hogy nem tudni mi van otthon
én a maradék, megbontott dolgokat szoktam felhasználni, hogy nem menjen kárba
Ha van szalonnám, krumplim és tarhonyám, akkor vagy tepsis krumplit, paprikás krumplit, tarhonyás burgonyát szalonnapörccel, vagy tahornyás krumplilevest, sima burgonyalevest, krumplifőzeléket, tócsnit, ha van vaj is, akkor hajában sült krumplit.
Ha van tésztám, vagy liszt, akkor tésztaféléket,grízes, mákos, krumplis, mákosguba.
Mélyhűtőben általában van mirelit zöldség, ebből főzelékeket tócsnival, vagy tükörtojással, bundáskenyérrel.
Csirke farhátból rizseshúst.
Palacsintát fahéjasan, kis tejjel, sok vízzel.
Második vagyok, már értem a kérdést.
Nálunk mindig van otthon vadhús a mélyhűtőben, annyira nem szeretjük. Szóval amikor nincs otthon semmi, akkor vadat eszünk.
Amikor kevés dolog van otthon gyakran készül dödölle, krumplispogácsa vagy prósza feltéve ha krumpli van.
Általában egy levest is össze tudok dobni az otthon lévő semmikből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!