Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Holnapi bográcsozáshoz, fel...

Holnapi bográcsozáshoz, fel vághatom előre a hagymát? Lesz valami baja a hütőben?

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 15:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%
Érdekesen csomagolhatod be, ha úgy is terjeng a szag. Akkor vagy a dobozoddal, vagy a hagymáddal van a baj... de valamelyikkel egész biztosan.
2014. febr. 21. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
akkor ledobozoja. Aztán holnap kinyitja és olyan bűz csapja meg hogy telihányja a bográcsot.
2014. febr. 21. 16:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

Az én orrom sajnos borzasztóan érzékeny, olyat is megérzek, amit más el sem hinne. :( Úgyhogy én ha beleteszem zárt műanyag dobozba a feldarabolt hagymát, utána még három réteg folpackba csomagolom, zacskóba rakom és úgy tárolom, még úgy is megérzem. :(

Egyébként fel lehet előre darabolni, de szerintem veszíthet az aromájából, én úgy gondolom, frissen jobb.

2014. febr. 21. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is, de már úgysincs értelme ezen vitázni, hiszem a kérdező döntött. :-))))))))))))))))


A kekec meg mehet máshová.

2014. febr. 21. 16:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha még nincs késő egy tipp: vágd fel nyugodtan a hagymát, ne tedd hűtőbe, hanem egy jókora lábasban - mennyiségtől függően -zsiradékon dinszteld le simán, majdnem készre,azaz sóval, kis vízzel elfőzve, többször zsírjára visszasütve.Mindenképpen előbbre leszel a holnapi melót tekintve.

a dinsztelt hagyma nem büdös (szerintem a nyers sem )nyugodtan hagyhatod a gázon lefedve. holnap egy kicsit átmelegítve a bográcsba zúdíthatod, és folytathatod a pörköltfőzést.

A jóisten adjon jóidőt a holnapi bográcsozáshoz, mert nálunk egész napra esőt mond, és a mai időt tekintve, kb úgy is lesz.

2014. febr. 21. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/17 mustafa33 ***** válasza:

Akármenyire nem tetszik egyeseknek, hogy bacilust kött meg a felvágott hagyma, mégsem jó előre felvágni. Mert akár köti bacit, akár nem, de oxidál a leve, és ez nem nagyon egészséges.

A legjobb tanácsot pedig a lenullázot előző adta. Ha megdinszteled, nem rontod el és kevesebb dolgod lesz holnap.

2014. febr. 22. 00:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/17 doboszoli ***** válasza:

A magam részéről fél órával korábban kezdeném a főzést, így bőven lenne idő a hagyma aprítására, sütésére. A friss hagyma, az friss hagyma, na! Ha nagy tömeget kell főzni (50 fő felett) akkor lehet létjogosultsága az előre sütésnek, de én nem majszolnék kétszer vele.

Persze ez a magánvéleményem.

2014. febr. 22. 07:17
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!