Hogyan vághatom tönkre a processzoromat és a grafikus kártyámat?
Önts rá vizet, vagy próbáld meg nagyon-nagyon túlhozni.
Ha kérdezhetem akkor milyen fajta a proci és a videokártya?
A szüleid, gondolom okkal nem "akarják" kicserélni a "cuccokat".. Vannak fontosabb dolgok is egy háztartásban, mint a Te géped.
De tudod mit? Segítek, és akkor talán nem kapsz új alkatrészeket a gépbe, és hoppon maradsz.
szóval..
Vedd le a procihűtést a CPU-ról és kapcsold be a géped. Ha ez nem jön be, akkor fogj egy csavarhúzót, és menet közben kezd el a vidikarin uzogatni (Hozzáértők ne lőjétek le a poént pls).. Ennek a két dolognak a kombójával, tuti kinyod őket.^^ Boldok karácsonyt!
Úgy-úgy előző :D
Amúgy van még egy ötletem! ne csinálj semmit, csak vedd le az északi hídról a hűtést, kapcsold be a gépet, és tedd rá a nyelved! xD Nah gyerünk pontozzál le..na :D
Tényleg!
A proci alatt ven egy hűtőborda, nah az! Tudod ami passziv aluhűtéssel lazán felmegy 70 fokra! :D Nah gyerünk! Gyorsan! Lesz fincsi sült marhanyelv szilveszterre!
Sosem értem,nem is fogom megérteni az ilyen embereket..Mint az előttem író is megfogalmazta hogy vannak fontosabb dolgok is egy háztartásban,mint hogy a géped fejlesszék.Szerintem nekik fontosabb az hogy nap mint nap étel jusson az asztalra,meleg legyen a lakásba,áram legyen,internet legyen,kábel TV legyen,ruháid meglegyenek ezek mind-mind kiadások,és ez csak még több ha több gyerek is van 1 családban.Kicsit gondolkozz már el,lehetsz 11-13 éves fingod nincs hogy mit meg nem tesznek érted a szüleid,és neked nem kell érte semmit sem tenned.talán annyit hogy tanulsz de azt is magadnak.
Öszintén ha ezt végig olvasod lenne értelme annak hogy tönkre vágd azt a gépet?Vagy feles energiáid vannak?
Itt van a téli szünet majdnem 2 hét vállalj másoknál munkát,fahordás,ha lesz hó akkor hótolást,mosogatást bármit,nem az hogy otthon gubasztasz a gép előtt és várod hogy valaki majd megsegít..
Szerintem gondolkozz el ezen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!