Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan vághatom tönkre a...

Hogyan vághatom tönkre a processzoromat és a grafikus kártyámat?

Figyelt kérdés
A szüleim nem akarják cserélni ki a cuccokat a régi gépemből...Ezért eldöntöttem,hogy tönkre vágom a gépem processzorát vagy a grafikus kártyáját.
2012. dec. 20. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok felnőtt is örülne egy gépnek, akár még egy olyannak is, amire az XP nem megy rá...
2012. dec. 20. 22:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Esetleg egy rezdrottal osszekotod par kondenzator labait a videokartyan, de ezt inkabb szilveszterkor csinald.

A procirol hiaba veszed le a hutest menet kozben, a tulmelegedes elleni vedelem azonnal leallitja, es valoszinuleg semmi baja sem lesz.

A legegyszerubb, mukodes kozben sos vizet onteni a gephazba. Lehetoleg ne a tapba, mert ott nem 12v van mint a gepben, hanem 220...

Viszont ennek a modszernek a hatranya, hogy ha egy picit is hozzaertobb ember megnezi azonnal latszik a

szandekossag.

2012. dec. 20. 23:05
 13/21 BM-Striker ***** válasza:
100%
Ha a szüleid nem akarnak pénzt költeni a gépre, akkor az új gép se lenne túl drága. Úgyhogy,ez még a morális szempontoktól eltekintve is nagyon rossz ötlet.
2012. dec. 20. 23:24
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Fiam hazamegyek szétváglak a nadrágszíjjal.
2012. dec. 21. 00:41
 15/21 lambo96 ***** válasza:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd

Gondolod, ha most nem akarnak új gépet venni, akkor ha kinyírod egyből megveszik? Kétlem. Az előzőkkel egyetértek. Vállalhatnál pl. munkát, ahogy írták. Nem érdemes kinyírnod a gépet, mert ha mégis megkapnád az újat, akkor a régit el lehetne adni pénzért.

Kellemes ünnepeket!

2012. dec. 21. 06:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Üdv! Szerintem egy gépet kinyírni eléggé brutális kegyelmet nemismerő könyörületlen dolog ha van eszed vársz és beszámítatod a gépet. Ha tudnád milyen világot élünk szerintem a szüleid biztos megtesznek érted minden tőlük telhetőt.Mondom jobb ha vársz mert volt tavaj tájvanban a cunami és tönkrevágta a vonyóárakat és mivel kevés van belőlük drágák de nemsokára fog lejjebb vnni az áruk és gondolom komolyabb gépre vársz.Vagy kérj a szüleidtől használta vannak olyan használt procik amik verik a core i5 és i7-es. De te tod szerintem jobb ha vársz "türelem rózsát terem".
2012. dec. 21. 10:13
 17/21 anonim ***** válasza:
(az előőnél:vinyó gyárak)Amugy szabadna megkérdenem milyen géped van
2012. dec. 21. 14:43
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.Csak mérges voltam.Elmúlt.Nem vágom tönkre.De legalább tudni fogom mostmár.
2012. dec. 21. 15:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Azér Remélem nem vágtad tönkre!
2012. dec. 21. 22:43
 20/21 anonim ***** válasza:
Én pedig azt remélem, hogy nem próbálod ki egyiket sem. Csak trollkodtak veled, ezek a tippek VESZÉLYESEK az egészségedre nézve.
2012. dec. 21. 23:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!