Ennyitől lehet baja a húsnak?
Figyelt kérdés
Pár hete próbáltam annyira kiolvasztania karaj darabokat(hideg vízben), hogy legalább késsel el tudjam választani a felét. Viszont amit akkor nem sütöttem meg visszaraktam a méhűtőbe(nem olvadt ki teljesen, hisz a közepe még fagyos volt, csak a széle volt egy kicsit puhább, de még elég hideg). Ha most meg akarnám süti, akkor semmi bajunk nem lesz, vagy már inkább ne kockáztassak?2014. febr. 21. 09:30
1/4 anonim válasza:
én mindig igy csinálom, még sose volt belöle baj.
2/4 anonim válasza:
Szerintem még nem lett baja. Ennyi idő alatt nem következik be változás, bomlás a hússzövetekben.
3/4 anonim válasza:
Bajotok nem lesz ha megsütöd, de a szélei lehet nem lesznek olyan jók, mivel roncsolódott a hús szerkezete a fagykristályok miatt. De laikus vagyok, remélem jót írtam :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, remélem tényleg minden rendben lesz,mert nem lenne gazdaságos kidobni őket :-(
2014. febr. 21. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!