Hogyan készül a disznótoros sült vér?
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 12:55
1/3 anonim válasza:
nyam-nyam, az nagyon finom.
Én hagymát dinsztelek kevés olajon, ráöntöm a vért, egy-két tojást, megpirítom, és már kész is! Isteni!
2/3 anonim válasza:
Szia!
A kellően megalvadt vért négy darabra elvágjuk a tálban és megabáljuk vagyis megfőzzük.Utánna ízlés szerinti nagyságúra felszeleteljük,hosszúra vágot vöröhagymát dinsztelünk és a vért rárakva megsütjük.Óvatosan,ne törjön össze.Sózzuk,borsozzuk.
3/3 anonim válasza:
Hagymát meg piritom bele őntőm a sóval kavargatot vért borsal és paprikával izesitem 20-percet sűtőm és friss kenyérel na meg savanyuságal fogyasztom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!