Máglyarakás alma nélkül?
Bármilyen gyömölcs beletehető,csináltam már meggyel,cseresznyével,sárgabarackkal,szilvával,volt hogy ribizlit szórtam a tetejére.Ugyanúgy befőttet is tehetsz.
Amivel még biztos kipróbálom,az az ananász lesz.
Nem a harmadik vagyok, csak leírom, hogy mi régebben szoktunk csinálni egyszerűen vaniliás öntött kiflit is.
a szikkadt kifliket, kalácsmaradékot felhasználva, cukorral, van.cukorral, tejjel kikevert tojássárgájával öntöttük le, majd a kis cukorral felvert tojáshabot rásimítottuk az öntött kiflire (ami vajazott, zsírozott tepsiben, jénaiban volt) és mehetett a forró sütőbe a hab rápirulásáig.
Egyszerű, de nagyon finom akármilyen leves után.
Szia. Nalam ez a recept az alap: [link]
Van, hogy a turoba daralt diot keverek es diogerezdeket. Van, hogy malnat vagy afonyat puresitek es azt keverem a turoba. Nekem a kiflit mindig bagettkarikak helyettesitik, hej nelkul, mert nekik belul sokkal levegosebb a tesztajuk, kremesebb lesz igy az egesz. Az aranyokat nezve, en kevesebb kifli/bagett es tobb turos krem aranyban keszitem:). A tetejere tehetsz feherjehabot, en nem szeretem, ezert nem teszek. Remelem izleni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!