Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Máglyarakás alma nélkül?

Máglyarakás alma nélkül?

Figyelt kérdés
Csinálnék egy kis máglyarakást, csak az a gond, hogy nem szeretem az almát. Milyen más gyümölccsel helyettesíthetem, egyáltalán kell-e helyettesíteni vagy csak hagyjam ki? Körte kizárva... Ja, és még sosem csináltam.
2014. febr. 6. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt teszel egy mondhatni zsemlefelfújtba, amit akarsz. Múltkor meggyet raktam, mert nem volt almám...ízlésedre van bízva...attól még süti lesz, és ehető...
2014. febr. 6. 09:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen gyömölcs beletehető,csináltam már meggyel,cseresznyével,sárgabarackkal,szilvával,volt hogy ribizlit szórtam a tetejére.Ugyanúgy befőttet is tehetsz.

Amivel még biztos kipróbálom,az az ananász lesz.

2014. febr. 6. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy csinalhatsz, en sem szeretem az almat. En turos-vanilias valtozatot csinaltam helyette, malnat vagy bogyos gyumolcsot szortam a teteje, de volt hogy semmi gyumolcsot, csak diot szortam ra, daralva.:) Ha erdekel reszletes, leirom szivesen, de a neten is talalsz jo receptet
2014. febr. 6. 09:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Lekvárral, mazsolával i finom, de egyébként bármely kedvelt gyümölcsöddel is helyettesítheted.
2014. febr. 6. 09:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mindenki zöldet kapott :) Az utolsótól kérném a receptet, ha nem rabolom túlságosan az idődet vele :) Köszönöm!
2014. febr. 6. 09:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Mármint a harmadik kommentelőtől...
2014. febr. 6. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem a harmadik vagyok, csak leírom, hogy mi régebben szoktunk csinálni egyszerűen vaniliás öntött kiflit is.

a szikkadt kifliket, kalácsmaradékot felhasználva, cukorral, van.cukorral, tejjel kikevert tojássárgájával öntöttük le, majd a kis cukorral felvert tojáshabot rásimítottuk az öntött kiflire (ami vajazott, zsírozott tepsiben, jénaiban volt) és mehetett a forró sütőbe a hab rápirulásáig.

Egyszerű, de nagyon finom akármilyen leves után.

2014. febr. 6. 10:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia. Nalam ez a recept az alap: [link]

Van, hogy a turoba daralt diot keverek es diogerezdeket. Van, hogy malnat vagy afonyat puresitek es azt keverem a turoba. Nekem a kiflit mindig bagettkarikak helyettesitik, hej nelkul, mert nekik belul sokkal levegosebb a tesztajuk, kremesebb lesz igy az egesz. Az aranyokat nezve, en kevesebb kifli/bagett es tobb turos krem aranyban keszitem:). A tetejere tehetsz feherjehabot, en nem szeretem, ezert nem teszek. Remelem izleni fog.

2014. febr. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!