Almatorta recept és díszítés, de hogyan?
Figyelt kérdés
Van egy csomó almám, és egy közelgő születésnapra gondoltam almatortát sütök. Azt még pontosan nem tudom milyen legyen, úgyhogy ha valakinek van egy jól bevált, finom receptje, szívesen fogadom. Díszítésként arra gondoltam, hogy nagyon vékony almaszeleteket teszek a tetejére, mintha rózsa lenne ( [link] ) de nem tudom, hogy nyersen is rátehetném vagy mindenképpen kicsit meg kellene párolni óvatosan? A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!2013. okt. 14. 09:34
1/3 anonim válasza:
Nos, a te képeden nyersen tették rá, és a sütőben rápirítottak. Én mindenképp így tennék, mert az alma hamar bebarnul, ezellen csak a citromlé segít, de gondolom nem akarsz 200 almaszeletet átkenni vele :)
2/3 anonim válasza:
A forma adott, en pitet csinalnek. A diszitesnel viszont a nyers alma bebarnul,az nem tul etvagygerjeszto. En karamellizalnam, de ovatosan,hogy kicsit azert ropogos maradjon az alma,ne essen szet!
3/3 anonim válasza:
Nézzél szét a "mindmegette" lapon. Rengeteg ötletet találsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!