Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell úgy habarni, hogy...

Hogyan kell úgy habarni, hogy ne legyen csomós?

Figyelt kérdés

Így csináltam:

1 ek lisztet kevergettem...majd hozzá tettem 2 ek tejfölt...kevertem amíg csomómentes nem lett, sőt tovább is...aztán a levesből mertem belé 1 merőkanál lét, azt is jól elkevertem és lassan hozzáöntöttem a leveshez és közben kevertem a levest

a tetején mégis darabos cuccok úszkálnak

mit nem csinálok jól?

köszönöm


2014. febr. 4. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogyan? Gyorsan. :)

A hozzamert levesle sztem jo, ha forro marad, azaz en ugy csinalom, h kicsit merek hozza, elkeverem, majd a habaras beleöntese elött Ismet forro leveslet hozza. Es szürön at, amiben meg kanallal keverem beleöntes közben.

2014. febr. 4. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én kézi habverővel szoktam kevergetni így simább lesz.
2014. febr. 4. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is habverőben keverem simára, hőkiegyenlítem, de mindig kevés meleg lével . balkézzel csurgatom az ételbe, a jobb kezemmel meg fürgén kavargatom. soha nem lesz csomós, és nem úszkál rajta semmi.

Szerintem az a merőkanál lé volt forró és sok egyszerre, így a tejfölt összekapta.

2014. febr. 4. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!