Hogyan kell úgy habarni, hogy ne legyen csomós?
Így csináltam:
1 ek lisztet kevergettem...majd hozzá tettem 2 ek tejfölt...kevertem amíg csomómentes nem lett, sőt tovább is...aztán a levesből mertem belé 1 merőkanál lét, azt is jól elkevertem és lassan hozzáöntöttem a leveshez és közben kevertem a levest
a tetején mégis darabos cuccok úszkálnak
mit nem csinálok jól?
köszönöm
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Hogyan? Gyorsan. :)
A hozzamert levesle sztem jo, ha forro marad, azaz en ugy csinalom, h kicsit merek hozza, elkeverem, majd a habaras beleöntese elött Ismet forro leveslet hozza. Es szürön at, amiben meg kanallal keverem beleöntes közben.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Én is habverőben keverem simára, hőkiegyenlítem, de mindig kevés meleg lével . balkézzel csurgatom az ételbe, a jobb kezemmel meg fürgén kavargatom. soha nem lesz csomós, és nem úszkál rajta semmi.
Szerintem az a merőkanál lé volt forró és sok egyszerre, így a tejfölt összekapta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!