Hogyan kell spaggettit csinálni paradicsomból, nem boltban vehető zacskós alapból?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 22:24
11/16 anonim válasza:
Tudod.., egy kezdőnek,sztem egy jó pörköltöt,nehezebb összedobni, mint egy bolognai mártást..!A kultúrát hagyjuk a fenébe most!
12/16 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy magyar kaja, vagy nem. Vagy tud valaki főzni, és akkor nem fog konzervet enni, vagy nem.
13/16 A kérdező kommentje:
Egyesek szépen lehülyéztek. Nem kell ilyen nagyképűnek lenni. Amúgyis kezdő háziasszony vagyok, még nem sok kaját főztem meg, most tanulok bele mindenbe. Nem kell ezért lefikázni.
2009. dec. 7. 11:34
14/16 A kérdező kommentje:
A többieknek meg köszönöm!
2009. dec. 7. 11:36
15/16 anonim válasza:
Nem értem mi ez a felháborodás. Én tiniként kezdtem főzzni és csak olyat tudtam csinálni amihez volt alappor.
Aztán belejönn az ember és lassan rájön hogy felesleges cucok. Én is a netről néztem az első spagetti receptett.
Így csak elmegy a kedve a kérdezőnek a főzzéstől pedig ha beljönn az ember tök jó szórakozzás.
16/16 anonim válasza:
Jóvanna..,elnézést!DE le nem hülyéztelek,ezt tegyük hozzá...,jó szárnypróbálgatást a főzésben;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!