Hogy kell pizza alapot csinálni?
Figyelt kérdés
tehát a pizza alap és az utána való dolgokhoz szeretnék tanácsokat kérni? ismét a 9éves fiú vagyok!!!2014. jan. 30. 14:51
1/7 anonim válasza:
én a mindmetette.hu -ról szoktam vagy a nosalty.hu -ról recepteket nézni. Jó mert a legtöbbhöz van hozzászólás, így láthatod mennyire jó a kaja.
Pizzatésztát is onnan csináltam, jó lett.
Feltétet viszont bízd a fantáziádra. Én mondjuk tejfölösen csináltam és tettem rá bacont, hagymát, paradicsomkarikát, sajtot.
2/7 anonim válasza:
első vagyok
én ezt csináltam már meg
vigyázz a sütésnél, ha túlsütöd kiszárad és keményebb lesz a tésztád.
Ja a feltétekhez még annyi, hogy oregánó bazsalikom ilyesmit is tehetsz rá.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Igen .. kicsit furcsa , nekem is 9 éves a lányom .. de eszébe nem jutott (ami érthető) ,hogy ő pizzát akarjon dagasztani stb . :D
6/7 A kérdező kommentje:
elnézést! multkor kértem már segitséget,helyesbítek: 19
2014. jan. 30. 21:46
7/7 anonim válasza:
Innen szoktam a pizzatésztát csinálni. Van pizza alap változat is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!