Mi lesz nálatok az ünnepi menü? És milyen szokásotok van?
Figyelt kérdés
Karácsony,Szilveszter2009. dec. 3. 20:10
1/5 anonim válasza:
Én idén először töltött bébipulykát sütök karácsonyra amit a szűk családdal eszünk meg.
Szilveszterre különösebben nem készülök.
2/5 anonim válasza:
Szenteste borhab-leves (aperitívként), utána hagyományosan halászlé, rántott hal majonézes krumplisalátával(lila hagymával készítve),első nap húsleves pulyka és marhahúsból, pulykatekercs (töltött pulykahús feltekerve-sütve, szeletelve)körettel, savanyúsággal.
3/5 anonim válasza:
1.nap halászlé,rántott hal
2.nap aszalt szilvás bableves,gyümölcsös pulyka tekercs,töltött pulyka comb
3.nap vendégségbe megyünk :)
4/5 anonim válasza:
fogalmam sincs még, de semmi extra szerintem, nincs pénzünk ilyesmire
5/5 anonim válasza:
Szenteste tyúkhúsleves (nem szeretjük a halászlét), rántott hús, és valamilyen töltött hús franciasalátával, sok-sok süti
Szilveszterkor csak hidegtálakat szoktam:franciasaláta, babsaláta, svéd gomba saláta, kaszinótojás, sonkatekercs, és fasírt, és virslis-sajtos hasé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!