Halászléből halpaprikás?
Figyelt kérdés
Megmaradt karácsonykor egy jó adag hal nélküli halászlé, lefagyasztva.Nem szeretném halászléként megenni, de egy jó halpaprikást ennék. Ha veszek halat, a lét be lehet-e sűríteni pörköltalapnak, vagy nem lesz jó ?Nem szeretném kidobni.2014. jan. 13. 11:14
1/5 anonim válasza:
persze ,de csinálj elöbb 1 pörkölt alapot ,és arra merd rá a halászlét ,aztán tejfölös habarással süritheted.
2/5 anonim válasza:
Mi multkor így jártunk ,hogy már nem kellett senkinek a halászlé .igaz nálunk nem sok maradt :
Ezért a levében megfőztem a burgonyát ,és krumplis tészta lett belőle. nagyon finom volt .
Ahogy elöttem írták ,én is elöször 1 jó hagymás pörkölt alapot csinálnék.
3/5 anonim válasza:
Mondok jobbat, teszel bele halat, besüríted, csinálsz hozzá túrós csuszát, és akkor megvan a halpaprikás túrós csuszával(ha harcsával működik - azzal szokták adni éttermekben - akkor szerintem más hallal is oké)
4/5 anonim válasza:
De én simán befagyasztva hagynám az egészet, s amikor rákívánok újra a halászlére, elővenném. Addig meg, ha mindenképp halat akarsz enni, lehet rántva, vagy párolva enni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Fogok csinálni egy pörkölt alapot és majd a halászlével öntöm fel a halpaprikást, és jó sűrűre beforralom. remélem a tejföl is sűríteni fogja.
2014. jan. 13. 17:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!