Igló krémes parajpürét, hogyan szoktátok elkészíteni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 14:10
12/13 anonim válasza:
Én lebutított spenótot csinálok hozzátok képest :-).
Felteszem a fagyasztott spenótot, ahogy felolvadt belerakok egy vízben áztatott zsömlét/kenyeret, tejet, 1-2 gerezd fokhagymát, sót. Nem teszek bele rántást.
13/13 anonim válasza:
én igyekszem leveles spenótot vennit, és csak simán megfőzöm fokhagymával, sóval, borrsal. Aztán legtöbbször összekeverem valamilyen kéksajttal, esetleg pirított dióval, tejszínnel, és ezt vagy tésztához keverem vagy gnocchihoz vagy csak simán ez lesz a szósz mondjuk a csirkemellhez, köret meg lehet mondjuk rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!