Csinálok jó fokhagymás rántást, bele egy kis vegeta, felengedem vízzel és beleteszem a pürét. Összeforralom és kész.
2014. jan. 7. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
2/13 anonim válasza:
Jó fokhagymás rántást felöntök tejjel, adok hozzá sót, 1 lanál cukrot, őrölt borsot és beleteszem a fagyott spenótot, kis lángon kevergetem míg fel nem olvad, közben ha szükséges még teszek bele tejet.
2014. jan. 7. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
3/13 anonim válasza:
Én zsemlésen szeretem a spenótot.
Szóval nálunk úgy készül, hogy a fokhagymás rántásba megy a parajpüré, viszont egy zsömlét tejben megáztatok, botmixerrel pürésítem és a tejes zsömlés cucc megy még a spenótba. Van amikor csak villával nyomom össze a zsemlét, hogy maradjanak benne darabok.
2014. jan. 7. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
4/13 anonim válasza:
előző vagyok az kimaradt, hogy sóval borssal fűszerezem
2014. jan. 7. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
5/13 anonim válasza:
Én a zsemlét inkább külön csinálom hozzá, bundás zselmének.
2014. jan. 7. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
6/13 anonim válasza:
Én írtam, hogy zsemlésen csinálom, viszont halmozva az élvezeteket külön "feltétnek" is készül hozzá bundás zsömle vagy legalább bundás kenyér.
2014. jan. 7. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
7/13 anonim válasza:
Én nem szeretem a rántás lisztes ízét, ezért én megfuttatom a zúzott fokhagymát olajon, rá a püré, bele a tejbe áztatott zsömle/kenyér, a végén pedig a botmixer. A zsömle eleget sűrít rajta, nekünk nem hiányzik a rántás.
2014. jan. 7. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
8/13 anonim válasza:
Ezek csak ízlések, jó olvasni, hogy más, hogy csinálja de ennyi:)
2014. jan. 7. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
9/13 anonim válasza:
Világos vajas rántást készítek, és ráteszem a kiengedett spenótot. így jobban szeretem, jobban el lehet keverni. kis tejjel is hígítom, ha kell.só, préselt fokhagyma, bors a fűszer.A párom egy kis cukrot is tesz magáéba.
A zsömlés verziót is ismerem, anyukám úgy készítette, de az én párom nem szereti vele.
Szerintem mindenki jól csinálja, a végeredmény a lényeg.
Tükörtojás, bundáskenyér, esetleg sültvirsli nálunk a feltét rá.
2014. jan. 7. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
10/13 anonim válasza:
7- ES
Rámtásnak akkor van lisztes íze,ha nincs jó összeforrva!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!