Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Igló krémes parajpürét,...

Igló krémes parajpürét, hogyan szoktátok elkészíteni?

Figyelt kérdés
2014. jan. 7. 14:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Csinálok jó fokhagymás rántást, bele egy kis vegeta, felengedem vízzel és beleteszem a pürét. Összeforralom és kész.
2014. jan. 7. 14:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó fokhagymás rántást felöntök tejjel, adok hozzá sót, 1 lanál cukrot, őrölt borsot és beleteszem a fagyott spenótot, kis lángon kevergetem míg fel nem olvad, közben ha szükséges még teszek bele tejet.
2014. jan. 7. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én zsemlésen szeretem a spenótot.


Szóval nálunk úgy készül, hogy a fokhagymás rántásba megy a parajpüré, viszont egy zsömlét tejben megáztatok, botmixerrel pürésítem és a tejes zsömlés cucc megy még a spenótba. Van amikor csak villával nyomom össze a zsemlét, hogy maradjanak benne darabok.

2014. jan. 7. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok az kimaradt, hogy sóval borssal fűszerezem
2014. jan. 7. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a zsemlét inkább külön csinálom hozzá, bundás zselmének.
2014. jan. 7. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam, hogy zsemlésen csinálom, viszont halmozva az élvezeteket külön "feltétnek" is készül hozzá bundás zsömle vagy legalább bundás kenyér.
2014. jan. 7. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a rántás lisztes ízét, ezért én megfuttatom a zúzott fokhagymát olajon, rá a püré, bele a tejbe áztatott zsömle/kenyér, a végén pedig a botmixer. A zsömle eleget sűrít rajta, nekünk nem hiányzik a rántás.
2014. jan. 7. 16:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
Ezek csak ízlések, jó olvasni, hogy más, hogy csinálja de ennyi:)
2014. jan. 7. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:

Világos vajas rántást készítek, és ráteszem a kiengedett spenótot. így jobban szeretem, jobban el lehet keverni. kis tejjel is hígítom, ha kell.só, préselt fokhagyma, bors a fűszer.A párom egy kis cukrot is tesz magáéba.

A zsömlés verziót is ismerem, anyukám úgy készítette, de az én párom nem szereti vele.

Szerintem mindenki jól csinálja, a végeredmény a lényeg.

Tükörtojás, bundáskenyér, esetleg sültvirsli nálunk a feltét rá.

2014. jan. 7. 16:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

7- ES

Rámtásnak akkor van lisztes íze,ha nincs jó összeforrva!

2014. jan. 7. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!