Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Francia krémes tetejére a...

Francia krémes tetejére a karamell mázat hogyan kell elkészíteni?

Figyelt kérdés
A neten csak instant kávés és kész cukormázas bevonóval találtam receptet. De gondolom az igazi karamell máz nem így készül.

#francia krémes #karamell máz
2013. márc. 15. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
A franciakrémesen nem karamell van! Az cukormáz!
2013. márc. 15. 22:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 A kérdező kommentje:
recept?
2013. márc. 15. 22:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként tovább keresgéltem, és azt találtam, hogy karamell fondant van a tetején. Az nem a sima cukormáz, nem? Vagy igen?
2013. márc. 15. 22:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell annyira megolvasztani mint a karamellt tehát ne barnuljon egyáltalán igen kevés vízzel kell kezdeni olvasztani és rögtön fözőtejszínt hozzákeverni és hamar levenni a lángról mikor homogén.
2013. márc. 15. 23:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én igy szoktam : veszek 1 zacskó tejkaremell cukrot és gőz fölött felovasztom+ teszek bele kevés vajat majd a rákenem a lapra . A podrawkát szoktam venni :
2013. márc. 16. 11:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Fondan.
2013. márc. 17. 23:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!