Ma már tényleg nem divat a krémes bevonatú torta?
mi nem divat szerint esszük a tortát, hanem hogy milyen ízű
:)
szerintem ez hülyeség! :)
Egy torta sose megy ki a divatból. Ez ízlés kérdése, személy szerint én nagyon nagyon sokféle tortát szeretek, örök kedvenc a csokis! :D
Úgyhogy, a krémes bevonatú torta is lehet divatos (már ha szabad így nevezni). Fellehet dobni egy két cukorral vagy marcipán virággal a tetején :)
Sokan jönnek vendégségbe, és nagy tortát kell csinálnom, amire egy vagyon lenne a marcipánmassza, a fondantot meg nem szereti az ünnepelt. Emeletes citromtorta lesz, csinálnék a tetejére egy nagyobb kiemelkedő nonfiguratív karamelldíszt mint ez:
az oldalát pedig citrommal, vagy naranccsal raknám ki. Valahogy így, mint a felső képen:
Tényleg nagyon felkapottak lettek az ilyen fondant/marcipán bevonatos torták.
Nálunk nem nyerő, gyakorlatilag senki sem eszi meg azt az édes vackot.
Családunkban a gyümölcsös-krémes torták a legnyerőbbek (feketeerdő, citromos-túrós pl), éna gesztenyekrémeset szeretem a legjobban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!