Le írnátok nekem a francia krémhez való karamell elkészítését?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ami a legtetején van barna színű és kicsikét keményke meg nagyon finom. Nézegettem interneten francia krémes receptjeit de nem értem :$ A tészta a legalján lévőnek számít amivel kezdesz. A krém a sárga ami a következő. Hab ezt értem az a fehér ami a krém után jön. És akkor a karamellmáz.. Ha elkerülhető akkor nem szeretném hogy legyen benne kávé és puding. A fehér részhez csak habtejszín és habfixáló kell?2013. márc. 8. 20:36
1/4 anonim válasza:
Fondan van,amit jobb esetben koller cukorral színeznek,v. ételfestékkel.
2/4 A kérdező kommentje:
De a fondant nem olyasmi mint a marcipán? A minyomon van fondant de az nem annyira hasonlít arra ami a francián szokott lenni. Én csak olyan recepteket találtam ahol a cukrot karamellizálják. De akkor nem lesz olyan mint a dobostorta teteje?
2013. márc. 9. 13:42
3/4 anonim válasza:
Első vagyok.Fondan van rajta,csak vékonyabban mint a mignonon.Cukrász vagyok.
4/4 anonim válasza:
Az francia krémes.
A tetején az az édes barnás réteg az fondan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!