Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak? Nagyon válogató...

Mit csináljak? Nagyon válogatós vagyok stb (lent)

Figyelt kérdés
Nem biztos,hogy jó a kategória,de nem tudtam hova tegyem.Egyrészt az a gond,hogy nagyon válogatós vagyok,kevés ételt szeretek,ezen hogy változtassak? Másrészt az a probléma hogy anyum elég rosszul főz,még azt is amit szeretek(nem csak szerintem,bátyám szerint is,meg majdnem mindenki szerint aki evett nálunk)de engem,minket nem nagyon enged főzni.Igy kb úgy állunk hogy állandóan mondogatja hogy én nem eszek meg semmit,meg hogy igy beteg leszek stb hogy sosem eszek főtt ételt,és állandóan emiatt veszekedik(nem mondtam meg hogy rosszul főz,de ha tudná,akkor meg azon veszekedné hogy akkor egyek ahol akarok,ő nem főz semmit stb).Mit csináljak?

2014. jan. 4. 14:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok ezzel, nagyon kevés dolog van, amit szeretek és azokat sem mindegy, hogyan készítik el. Ezen nem igazán ehet változtatni, max úgy, hogy magadba erőszakolod az ételt, de annak meg ugye semmi értelme. Én, általában mindig külön főzök magamnak, a többiek már megszokták, nem zavar senkit. Próbáld meg valahogy meggyőzni anyukádat, mondd azt, hogy szeretnéd még most megtanulni megfőzni saját magadnak a kajákat, hogy ne akkor kelljen szerencsétlenkedned, amikor már elköltöztél, stb.. erre csak nem mond nemet majd.
2014. jan. 4. 14:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Amikor szabad a konyha mondd anyudnak hogy "Hadd főzzek ma magamnak "(Bergendy 1976. nézd meg, hallgasd meg érdemes )

Semmiképpen ne bántsd meg anyukádat, hanem majd, ha te főztél valamit, kóstoltasd vele is. Előbb-utóbb összefértek majd a konyhában.

Az pedig, hogy rosszul főz valaki, nagyon relatív, lehet, hogy csak nektek nem ízlik, de szerintem lehet kompromisszumokat kötni szokások, ízlések, alapanyagokat illetően is.

Sok sikert:)

2014. jan. 4. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!