Mit ajánlotok ha a párom annyira válogatós, hogy csak tésztát és húst hajlandó megenni viszont változatosabban szeretnék neki főzni?
Figyelt kérdés
2011. febr. 26. 19:40
1/9 anonim válasza:
Főzzön magára!
De komolyan.
Esetleg találja ki, mikor mi legyen az ebéd.
2/9 anonim válasza:
Esetleg mondd el neki, milyen király a köszvény, meg az elhízás. Vagy ha ez nem hat, akkor hass az egójára: a sok tésztától gurulni fog.
3/9 anonim válasza:
Fűzz változatosabban...Ha sokáig kitartóan próbálkozol, úgyis megkóstolja a többi kaját is.
5/9 anonim válasza:
Húsos spagettik, /bolognai,milánói, carbonare/ Pörkölt tojásos nokedlivel, vagy kapros túrós csuszával , spenótos tészta,borsos tokány, hamis vadas, rendes vadas,sonkás tészta, tészta paradicsomos mártással, pulykapörkölt gombával, csőtésztával, káposztás tésztával töltött dagadó, juhtúróval rakott húsos makaróni.
Hírtelen ennyi jutott eszembe, remélem tudtam segíteni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem főzz húst, olyan változatos formában ahogyan Te is szereted egyébként, főzz hozzá tésztát a párodnak, és készís magadnak olyan köretet, amilyen illik hozzá. Szerintem előbb-utóbb megkivánja amit Te eszel.
7/9 anonim válasza:
Paradicsomos spagetti
1 marék sonka v. húsos szalona, 1 f. hagyma, 2g. fokhagymam megpiritod rá 1 db darabolt pari konzerv só, bors, oregánó, rozmaring addig fözd míg rotyogni kezd, ekkor megy hozzá a tészta.
9/9 anonim válasza:
Ha fizet külön szakácsnőt,nekem aztán mindegy mit eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!