A rakott kelkáposztához elég ha meg pirítom a darált húst vagy érdemes megfőzni? Hogy érdemes ízesíteni?
Figyelt kérdés
2009. nov. 28. 09:27
1/3 anonim válasza:
Ugy készitsd mint egy pörköltet,és fözd bele a végén a rizst is .Alul és fölül a káposzta középen a hus:Ja és a teteje tejföllel leboritva.Sok sikert,és jo étvágyat!
2/3 anonim válasza:
én megpirítom és akkor veszem le, ha már ránézésre sültnek tűnik, de még ugrós kicsit, tehát nem kész. én azt szoktam, hogy lepirítok egy hagymát, rá a hús és sóval, borsal, fokhagymával fűszerezem.
3/3 anonim válasza:
Pörköltnek készítem. 2 fej hagyma megpirít olajon, rá a hús, só, bors, fokhagyma, vegeta, pici csípős gulyáskrém. Szoktam bele ragni néhány karika kolbászt is. Felöntöm vízzel, kicsit főzöm, majd ráteszem a megfőzött rízs. Ez megy középre. Alulra és fölé a vegetás vízben megfőzött, jól kinyomkodott káposzta. Tetejére jó sok tejföl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!