Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok segíteni szendvicsrec...

Tudnátok segíteni szendvicsrecepttel szilveszterre?

Figyelt kérdés

Az előbb felhívtam egy szendvicskészítőt és közölték, hogy már nem vesznek fel rendelést, mert már le kellett volna adnia, hogy éjjel meg tudják csinálni. Ezt nem értem miért ne tudnák még éjjel megcsinálni, gyanítom, hogy ők is rendelik valahonnan.

Úgy döntöttem megcsinálom, ha tudom, szerintetek mit lehetne megcsinálni és hogyan, boltban kapható termékekből, tehát értelemszerűen nem akarok nekiállni svéd gombasalátát csinálni hanem megvenném.

Szendvicsek amiket kinéztem:

kaviáros

lazacos

libamájas

mexikói

svédgombás

tormás sonkatekercses

A salátákat megvenném spar-ban bár az a tapasztalat, hogy itt délpesten igen gagyik ezek a saláták. Lehet, hogy érdemes lenne átnézni Budára hátha ott kénytelenek jobb minőséget csinálni...

Vélemény?

Köszi előre is és boldog újévet kívánok.

2013. dec. 30. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívd fel a többi ilyen céget. vagy holnap de menj el 11 óra körül1 ilyen boltba és vegyél a pultból. Ha szerencséd van még lehet ,hogy olcsobban is kapod mert nem tárolhatják 2napig a mardékot.
2013. dec. 30. 15:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok helyet ahol pultból árulnának ilyet.
2013. dec. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!